Over van Driel

Van Driel Exclusief is de gerenommeerde Mercedes-specialist in Brabant. Onze unieke showroom bevindt zich in een monumentaal pand in het centrum van Boxtel. Hier ben je welkom om op je gemak het complete aanbod luxe auto’s bekijken.

Van Driel Exclusief is opgericht door Bart van Driel. In 2019 besloot hij om zijn eigen autobedrijf te beginnen. Toch is Van Driel al jaren een bekende naam in de autobranche. In 1982 richtten Barts vader en oom namelijk samen Autobedrijf Van Driel op. Eerst in Sint-Oedenrode, later in Liempde. Sinds 2000 was Bart nauw betrokken bij het familiebedrijf.

Toch bleef de droom van een eigen zaak – en een uniek concept – bestaan. Daarom besloot Bart om voor zichzelf te beginnen als Van Driel Exclusief. Met exclusieve wagens op een exclusieve locatie. En met dezelfde vertrouwde service van Autobedrijf van Driel.

Dankzij deze nauwe samenwerking kun je bij ons vertrouwen op ruim 20 jaar kennis en kunde van Mercedes-occasions en andere luxe auto's. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk het online of kom langs in de showroom voor een persoonlijk advies.

scroll up